BLOG2021-09-14T07:58:20+00:00

“A személyes márka kialakítása alapvető fontosságú az üzleti élet vezetői számára, hiszen egész pályájukat, karrierívüket meghatározhatja.”

Kondor Anna, a Goodwill Communications ügyvezető partnere

Stratégiai kommunikációs cég vezetőjeként 10 éve folytatok personal branding tanácsadást, általában olyan vállalatvezetők számára, akik meghatározó pozíciót foglalnak el a magyar gazdasági életben. Ügyfeleim az eltelt 10 év során különböző életkorú, végzettségű szakemberek közül kerültek ki.

Munkám során azt tapasztaltam, hogy akkor fordulnak hozzám ügyfelek személyesmárka-építésre vonatkozó kéréssel, amikor az életük valamilyen értelemben fordulóponthoz érkezik, vagy fordulópontot sejtenek bekövetkezni az előttük álló közeli jövőben. Ezek a fordulópontok tükrözik egyrészt a gazdasági élet mozgásait, másrészt azonban ügyfeleim egyéni élettörténetében azonosítható eseményekhez kötődnek.

Szakmai karrierjük olyan állomáshoz közeledik, amikor jelentős változások válnak szükségessé, vagy jelentős döntések meghozatalára van szükség, amelyek hordereje meghaladni látszik az egyén kapacitásainak mértékét. Előfordul, hogy a helyzet látszólag nem kritikus, azaz „minden rendben van”, de a konzultációk korai fázisában nyilvánvalóvá válik, hogy ez valójában csak a látszat, és alapvető strukturálási szükséglet merül fel.

Services

Go to Top